Cautare

18098 de rezultate pentru "cat costa o nastere in franta" (4.30 secunde)
Franta este avertizata de presedintele Traian Basescu sa nu mai admonesteze Romania din cauza legaturilor sale cu Marea Britanie si cu Statele Unite.
Franta: Primul caz de infectie cu noul coronavirus Primul caz de infectie provocata de noul coronavirus, apropiat virusului responsabil de sindromul respirator acut sever (SRAS) a fost confirmat in Franta.
Dupa ce a sustinut Romania, Franta exercita presiuni pentru ca Irlanda sa faca lobby pentru portofoliul agriculturii in urmatoarea Comisie Europeana, o tentativa de apararea a subventiilor agricole UE.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca Franta si Olanda desfasoara o ofensiva diplomatica pentru a convinge si alte tari ca Romania sa nu fie acceptata in spatiul Schengen daca nu isi rezolva problemele legate de Justitie.
Surse diplomatice afirma ca nu intram in Schengen din cauza nepregatirii Bulgariei, dar Parisul gaseste vinovat statul roman care genereaza coruptia prin mentinerea "salariului de 400 euro al vamesului roman".
Timp de decenii, rolul Germaniei in Europa a fost acela de a asigura banii, nu conducerea, si, avand in vedere amintirile legate de razboaiele mondiale, europenii au fost precauti in privinta unei dominatii germane, la fel si germanii insisi, potrivit unei analize a cotidianului Washington Post.
Premierul Victor Ponta, vizita in Franta Premierul roman Victor Ponta efectueaza, incepand de miercuri, o vizita oficiala de doua zile in Franta.
Statisticile plaseaza Romania pe locul sase in UE in ceea ce priveste efectivele de ovine si caprine.
Dupa o seceta care a compromis mai mult de jumatate dintre culturile de cereale, sunt asteptate precipitatii abundente. Cercetatorii spun insa ca in unele cazuri ploaia aduce cu ea alte pagube in loc sa redreseze culturile.
Ministrul Cristian Diaconescu (foto), aflat intr-o vizita in Franta, le-a vorbit reprezentantilor cercurilor de afaceri franceze despre masurile anticriza luate de Romania si a subliniat ca o oportunitate de afaceri poate decurge din construirea unei linii TGV (tren de mare viteza) Paris - Viena - Bucuresti - Constanta.
Dupa ce Ministrul Agriculturii Ilie Sarbu a declarat vineri ca este resemnat in privinta sanselor pe care le are Romania sa-i revina functia de comisar european pe agricultura, dupa ce presedintele Frantei ar fi confirmat ca actualul ministru al agriculturii din aceasta tara este favorit pentru acest post, iata o intorsatura neprevazuta.
Romania are o singura varianta in fata Albaniei, victoria Nationala de fotbal a Romaniei joaca duminica, pe Stade de Lyon, impotriva Albaniei (22,00, ora Romaniei), cu calificarea pe masa in optimile de finala ale EURO 2016.
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. ... Neuer apara sutul lui Darmian, Hector transforma si nemtii sunt in semifinale!
Romania U21, calificare istorica in semifinale, dupa 0-0 cu Franta. Urmeaza Germania Romania U21 s-a calificat in semifinale la Euro 2019. Tricolorii au remizat cu Franta, scor 0-0, in ultimul meci si a terminat grupa C pe primul loc, cu 7 puncte.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Facem o oprire la fabrica locala de inghetata - se spune ca e cea mai buna din Franta.
Comunicatul Episcopilor Ortodocsi din Franta fata de atentatul Charlie Hebdo Paris Episcopii Ortodocsi din Franta condamna in termenii cei mai fermi atacul josnic si barbar pe teritoriul francez, astazi, in inima Parisului.
primul turneu promo in Rusia; urmeaza Franta si concerte in Dubai; ... Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Dupa ce ultimul sau single, Gimme Gimme a ajuns in topurile din Spania, Turcia si Mexic, INNA inregistreaza un nou succes, cucerindu-i pe francezi. Saptamana aceasta, single-ul care a depasit 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, a ajuns sa fie difuzat pe radiourile din Franta.
Pancreasul, tratat in centre de excelenta (Autoare: Magda Marincovici) Anual, in Romania, se fac aproximativ 2.000 de ecoendoscopii, iar in Franta, 65.000 Bolile pancreasului trebuie tratate in centre de excelenta care sa aiba specialisti cu expertiza necesara fiecare in domeniul lui, a subliniat prof.
Senatorul Victor Mocanu a sustinut o declaratie politica referitoare la atacul terorist de la Paris, pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com